: SPARKLING SKINCARE

Tajuk Iklan :*: SPARKLING SKINCARE

Kategori :*: Produk

Harga :*: 100

Homepage/Website/Blog :: -

Nama :*: DANNY

Email Anda : *: asimilasi_69@yahoo.com

Isi :: Sparkling Skincare. Dalam setiap set ada Sparkling Cleanser, Toner,
Serum dan Gluta White Cream. Sebab apa laku? Sebab ramai akui suka dengan
krim malam itu.

Kesan Gluta White Cream yang memutih dan mencerahkan kulit itu dapat dilihat
dalam tempoh 3 hari. Kulit akan rasa lebih licin dan lembut. Ianya turut
memudarkan parut jerawat dan jeragat. Jangan risau sebab ianya tidak akan
buat kulit berminyak sebab bahan yang digunakan adalah hasil kombinasi
kandungan semulajadi.

TIADA proses pengelupasan akan berlaku bila guna produk ni. So setiap malam
tidak perlulah korang hadap cermin lepas tu meratap menangis dek kenangkan
betapa sakitnya nak tepek toner dekat muka . Kulit pun tidak adalah menipis
sebab konon bersalin kulit bagai. Rasa pedih pun sure tidak ada.

Sebaliknya akan rasa sejuk bila gunakan Toner daripada Sparking Skincare
sebab mengandungi lemon dan menthol.

Kalau ada jerawat yang macam degil tetiba muncul tu, pastikan before tidur
akan cuci muka bagi perhabis semua, pakai toner n serum serta Gluta White
cream. Sangat suka dengan toner dia sebab before tidur tu memang geram
jerawat sebesar alam tengah nak naik membengkak merah tapi esok pagi dah
kurang merah n tidak sakit! Later before malamnya pakai lagi jerawat tu dah
mula memudar n susut. Esok pagi lagi satu walaaahhhh dah kecut habis.
Cayalah!



Follow @emfteam on Twitter:
https://twitter.com/intent/follow?original_referer=https%3A%2F%2Fabout.twitter.com%2Fresources%2Fbuttons&region=follow_link&screen_name=emfteam&tw_p=followbutton&variant=2.0
| Facebook: https://www.facebook.com/emailmeform
Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/

0 comments: